Call Us On 1-888-755-7585

Top 10 motive pentru a alege gazduirea noastra:

Stim cat de greu este sa gasiti un server unde sa va puteti gazdui website-ul la un pret accesibil, dar cu o securitate sporita, astfel ca v-am pus la dispozitie toate motivele pentru care am fi bucurosi daca ne-ati alege.

Domeniu gratuit pe viata

Propriul domeniu gratuit pe viata cu planul nostru Premium! Nu este nevoie sa intrati in panica in legatura cu reinoirea domeniului dvs. de reînnoire, aceasta se va face în mod automat, acest lucru va va asigura ca nu se va pierde identitatea tuturor datelor importante gazduite de dumeavoastra.

 

Gazduieste un numar nelimitat de domenii

Cu toate planurile Hosting-Romania aveti posibilitatea de a gazdui mai multe domenii exact asa cum doriti in contul dvs. cPanel. Acest lucru inseamnă ca aveii posibilitatea de a gestiona toate site-urile dvs., dintr-un singur loc si toate pe acelasi server!

 

99% Uptime Garantat

Hosting-Romania promite clientilor 99,9% uptime al serverelor! 

 

Suport Live Dedicat Clentilor

Hosting-Romania este specializat in satisfacerea clienţilor. Suntem dedicati in asigurarea modului de comunicare cu clienţii noştri, asa ca va punem la dispozitie trei metode diferite de a lua legtura cu noi.

 

Gazduire Web Pentru Oricine

Doar preturile noastre ne recomanda, fiind competitive cu orice alta firma de hosting din Romania. Fiecare plan de gazduire contine o lista atractiva de optiuni, acestea fiind spatiul nelimitat, traficul necontorizat si posibilitatea de a gazdui un numar nelimitat de domenii.

 

Fiabilitate

Fiabilitatea gazduirii este garantată si datorează în parte combinatiei unică de tehnologie şi de echilibrare a conexiuni rapide. Cu load balancing, site-ul dvs. este disponibil din partea mai multor servere, deci, daca un singur server devine indisponibil, site-ul dvs. va fi în continuare accesat pe alt server, practic eliminarea erorilor site-ului.

 

Simplicitatea

Stim ca alegerea unei gazduiri poate fi o provocare, si dorim pentru eliminarea oricarei confuzii pentru tine şi sa facem gazduirea site-ului dvs. cât mai simplă posibil. Formularul nostru de simplu de comandă, panoul unic de control şi varietata de metode de contact au fost toate create pentru a va ajuta.

 

cPanel Panou de Control

Fiecare cont utilizeaza premiata interfaţa cPanel ca si panoul de control, acesta fiind extrem de usor si simplu pentru gestionarea tuturor aspectelor contului dvs. de gazduire. Functiile includ capacitatea de a configura conturi de e-mail, management de domeniu, stiatisticile website-ului si administrarea bazei de date.

 

Librarie de script-uri gratuita

O alta caracteristica include în fiecare plan de gazduire o bibliotecă de scripturii total gratuite! Fantastico poate instala automat oricare din lista de scripturi de management pentru tine, care include WordPress, osCommerce, phpBB, Joomla etc.

 

Garantia rambursarii banilor

Hosting-Romania oferă "fara întrebări" oricand banii inapoi pentru toate planurile noastre de gazduire. Politica noastra privind anularea gazduirii este foarte simpla - daca va veti anula contul dvs. de gazduire va vom oferi o rambursare pentru restul mandatului. Restituirea va exclude orice taxe de instalare cu care ati fost taxat atunci cand v-ati inregistrat si în orice taxa de inregistrare a domeniului pe care ati plătit-o. Noi suportam un cost pentru acestea. Dar dvs. nu veti ajunge sa pastrati numele dvs. de domeniu.

 

Ce au clientii nostii de spus...

    Sunt nou la Hosting-Romania.Org si eu trebuie sa va spun, ca este intr-adevar un serviciu care merita incercat de oricine este in cautarea unui host de incredere si usor de utilizat. Totul este foarte rapid, de la activarea conturilor si a domeniilor, pana la raspunsul primit de la serviciu cu clientii. Va recomand din toata inima sa incercati aceste servicii si nu veti regreta!  

- Dl. Dicianu Teodor - DJ Xeon

    Va multumim pentru aceste servicii superbe aduse in Romania de catre voi. Sunteti solutia perfecta pentru orice webmaster care doreste o gazduire de incredere!   

- Dl. Vlad

Inscrie-te acum